Interieurarchitectuur

Neem een kijkje in onze woning

Onze werkwijze

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e‑mail om jouw project te bespreken. Stuur ons enkele foto’s door van de ruimte(s) en eventueel enkele voorbeelden van projecten die qua stijl aansluiten bij jouw dromen.

Vervolgens leggen we een afspraak vast ter plaatse. Dit eerste kennismakende gesprek is gratis. Je laat ons je project zien en samen bekijken we al de eerste mogelijkheden. Daarna kunnen we verdere afspraken maken voor de plannen en een 3D-ontwerp. Je kiest zelf of we de volledige of een gedeeltelijke opvolging van het project doen.

kinderkamer interieur

Samenwerkingen

Zowel voor de uitvoering van de werken als voor de inkleding van jouw interieur, werken wij samen met betrouwbare vakmensen en zaken in de buurt.

woonkamer interieur

Voor maatwerk kunnen wij een beroep doen op betrouwbare partners zoals Maatwerk Schollaert, Jonas De Winter Schrijnwerkerij, UwPlakker, Pleisterwerken De Smet BV, Gramdesign, Schilderwerken Van Nuffel en nog veel meer.

Wil je graag ook de aankleding door ons te laten verzorgen? Merken als HAY, Muuto, Limited Edition, Normann Copenhagen, String Furniture, Vitra, Walter Knoll... zijn maar een greep uit ons aanbod. Ook hiervoor werken we samen met populaire meubelzaken in de omgeving, waaronder Livingdesign uit Drongen, Clips – Office At Home uit Aalst, Oosterlinck uit Wetteren, en Lichtpunt uit Merelbeke.

Een uniek interieur op maat

Wij tekenen het interieur van je dromen uit en ontwerpen daarnaast ook maatwerkmeubelen. We zijn gespecialiseerd in herstofferingen van oud zitmeubilair en kunnen je vintage fauteuil, unieke salon, antieke Louis XV of authentiek designstuk helemaal opfrissen, van binnenwerk tot kwaliteitsstof. Daarnaast bieden wij ook gordijnen en tapijten aan. Echte eye-catchers in je ruimte!

Klik hier voor een indicatie van prijsbepaling.

Graag meer weten? Vraag je offerte aan