Meubelstoffering

Meubelstoffering, ons vakmanschap

Wij staan in voor het herbekleden, herstofferen, garnieren... van meubelstukken, maar ontwerpen daarnaast ook jouw (zit)meubel op maat!

Alles is pure handenarbeid. Je meubel wordt met de grootste zorg behandeld.

erkend ambacht
  • Wij zijn een gecertificeerd ambacht.
  • Gratis opmaak van prijsofferte.
  • Keuze uit een uitgebreide collectie van stoffen en leders van hoogstaande kwaliteit.
  • Gespecialiseerd in vintagemeubelen.
  • Een eerlijke prijs.

Onze werkwijze

We starten met een grondige inspectie van je zetel, fauteuil, stoel... De oude lagen worden met zorg verwijderd tot op het kader. Als je dat wil, kunnen we het houtwerk ook volledig opknappen. Het hout wordt volledig ontdaan van zijn oude verf- en vernislagen, waarna we deze opnieuw beitsen, herlakken of oliën.

Vervolgens bouwen we je meubel opnieuw helemaal op. Als het nodig is, zorgen we voor een nieuw binnenwerk en een nieuwe vulling.

Voor de stof kan je een keuze maken uit ons ruim aanbod van meubelstoffen, leders, simili-leders (kunststofbekledingen) en meer. Wij verdelen onder andere de kwaliteitsstoffen van volgende merken: Kvadrat, Maharam, Annabel Textiles, De Ploeg, Brüder, Designs Of The Time, Casamance, Aristide, Diabolo, Van Leeuwen, Stolz en Ohmann Leder.

aristide
casamance
brĂ¼der
de ploeg
designs of the time
Ohmann leder
kvadrat
diabolo
stolz
van leeuwen
maharam
annabel textures

Naast herstofferingen, maken wij ook kussens op maat. Heb je nood aan nieuwe kussens voor in jouw zetel? Specifieke kussens op maat of in een speciale vorm? Contacteer ons gerust! Hiervoor hebben wij ook een uitgebreide stalenkaart van moussen, waaronder koudschuim, waaruit je kan kiezen. Wij verzorgen je kussens met een nieuwe hoes die al dan niet afneembaar kan zijn.

Kunnen wij ook uw buitensalon opknappen? Uiteraard! Wij bieden de geschikte kussens aan met een specifieke mousse en stof die bestemd is voor buitengebruik!

Zetel op maat

Wij ontwerpen ook jouw zitmeubilair op maat. Bekijk hier alvast een voorbeeld van een 3D-visualisatie.

Kostenplaatje?

Veel van de prijs is afhankelijk van de staat waarin het meubel verkeert. Moeten wij enkel de stof vervangen of moet het volledige binnenwerk en houtwerk vernieuwd worden? Het heeft een impact op de prijs. Twijfel je? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsofferte.