Raamdecoratie

Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie die jouw interieur af maken? Bij ons kan je kiezen uit een breed gamma aan stofkwaliteiten en afwerkingen. Samen met jou werken we de geschikte raamdecoratie uit!

Onze werkwijze

gordijn

Je komt bij ons langs in het atelier om een eerste selectie te maken uit ons breed aanbod raamdeco. Voor elk type gordijn (vouwgordijn, wave, vlinderplooi...) vind je bij ons stalen. Wij hebben ook horizontale en verticale lamellen, plissé en duettes, rolgordijnen, squid e.a. in ons aanbod. In een volgende stap komen wij aan huis met deze stalen. Wij brengen ook de verschillende gordijnrails mee zodat we de beste combinatie voor jou kunnen uitwerken.

We overlopen samen de verschillende afwerkingen en we meten de ramen ter plaatse op. Nadien ontvang je van ons een offerte voor zowel de rails als de gordijnen, volledig geconfectioneerd én inclusief levering en plaatsing. Na goedkeuring van de offerte volgt de bestelling. De levertermijnen zijn afhankelijk van het type raamdecoratie en schommelen tussen drie tot zes weken. Zodra alles klaar is, geven wij een seintje en plannen we de plaatsing in.

Wij streven naar een advies op maat van jouw interieur! Daarom vinden wij het heel belangrijk dat de stalen ook aan huis gepresenteerd worden, aangezien elke staal anders kan ogen op basis van kunstlicht, lichtinval en overige interieuritems.

Confectie

Voor de confectie werken wij samen met Artex en BM Fabrics, een bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in productie van stoffen en verwerking van gordijnen. Wij werken samen met de volgende merken: De Ploeg, Loft79, Kendix, Kendix Allure en Artelux. Voor de rails mag u vertrouwen op de jarenlange expertise van Interstil en Decoline. Voor onze harde raamdecoratie zoals houten lamellen, rolgordijnen, plissé en duette, werken wij al jaren met het Belgische kwaliteitslabel Diaz.

artelux
de ploeg
kendix
loft79
decoline
interstil
diaz
BM fabrics

Graag meer weten? Vraag je offerte aan