Raamdecoratie

15% korting op ruime selectie gordijnen t.e.m. 15 oktober!

Ben je op zoek naar stijlvolle gordijnen die jouw interieur af maken? Bij ons kan je kiezen uit een breed gamma aan stofkwaliteiten en afwerkingen. Samen met jou werken we de geschikte raamdecoratie uit!

Onze werkwijze

gordijn

Je komt bij ons langs in het atelier om een keuze te maken uit onze gordijnstoffen. Voor elk type gordijn (vouwgordijn, wave, vlinderplooi...) vind je bij ons stalen. In een volgende stap komen wij aan huis met deze stalen. Wij brengen ook de verschillende gordijnrails mee zodat we de beste combinatie voor jou kunnen uitwerken.

We overlopen samen de verschillende afwerkingen en we meten de ramen ter plaatse op. Nadien ontvang je van ons een offerte voor zowel de rails als de gordijnen, volledig geconfectioneerd. Na goedkeuring van de offerte volgt de bestelling. Twee tot drie weken later zijn jouw gordijnen klaar en kan je ze ophangen. Op afspraak kunnen wij ze ook voor jou monteren.

Confectie

Voor de confectie werken wij samen met Artex, een bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in productie van stoffen en verwerking van gordijnen. Wij werken samen met de volgende merken: De Ploeg, Loft79, Kendix, Kendix Allure en Artelux. Voor de rails mag u vertrouwen op de jarenlange expertise van Interstil en Decoline.

artelux
de ploeg
kendix
loft79
decoline
interstil

Of toch liever lamellen?

Wij leveren ook houten lamellen. Die zijn vervaardigd uit speciale tropische houtsoorten die over een lange tijd gedroogd zijn. Op deze manier zijn ze bestand tegen kromtrekken. Het hout is uitermate licht en is beschikbaar in een breed gamma aan kleuren. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend!