Meubelontwerp

Onze werkwijze

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail en geef aan wat u verlangt in uw project. Stuur ons eventueel enkele foto’s door van wat u juist wenst.

Vervolgens leggen we een afspraak vast ter plaatse. Dit eerste kennismakende gesprek is gratis. U geeft uw wensen aan en we bekijken samen de eerste mogelijkheden. Daarna worden verdere afspraken gemaakt voor het opmaken van de plannen en een 3D-ontwerp.

Afhankelijk van wat u wenst, werken wij enkel het ontwerp uit en verzorg je zelf de uitvoering. Of wij zorgen ervoor dat uw uniek meubelstuk van begin tot einde helemaal gecoördineerd wordt. Aan u de keuze!

Samenwerkingen

Voor maatwerk kunnen wij een beroep doen op betrouwbare partners zoals Opsmuk uit Brugge, Maatwerk Schollaert uit Smetlede, Gramdesign uit Destelbergen, Getikt uit Wetteren, Schilderwerken Van Nuffel uit Sint-Lievens-Houtem en nog veel meer. Stuk voor stuk betrouwbare vakmannen!

In samenspraak met hen kunnen er hier en daar nog aanpassingen doorgevoerd worden in het ontwerp in functie van technische haalbaarheid. Een tweede opinie kan nooit kwaad en dit wordt altijd duidelijk gecommuniceerd naar u als klant.