Inrichting

Onze werkwijze

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail en geef aan wat u verlangt in uw project. Stuur ons enkele foto’s door van de ruimte(s) en eventueel enkele voorbeelden van projecten die qua stijl aansluiten bij uw dromen.

Vervolgens leggen we een afspraak vast ter plaatse. Dit eerste kennismakende gesprek is gratis. U laat ons uw project zien en samen bekijken we al de eerste mogelijkheden. Daarna worden verdere afspraken gemaakt voor het opmaken van de plannen en een 3D-ontwerp.

Afhankelijk van uw wensen, nemen wij de volledige of gedeeltelijke opvolging van het project over. Wij werken samen met professionelen waardoor u met een gerust hart uw project aan ons kan toevertrouwen. We laten het project voor alle mogelijke partijen zo vlot mogelijk verlopen.

Samenwerkingen

Zowel voor de uitvoering van de werken als voor de inkleding van uw project, werken wij samen met betrouwbare vakmensen en zaken in de buurt.

Voor maatwerk kunnen wij een beroep doen op betrouwbare partners zoals Opsmuk uit Brugge, Maatwerk Schollaert uit Smetlede, Gramdesign uit Destelbergen, Getikt uit Wetteren, Schilderwerken Van Nuffel uit Sint-Lievens-Houtem en nog veel meer.

Wenst u graag ook de aankleding door ons te laten verzorgen? Wij kunnen voor u de juiste meubelen voor het juiste interieur vinden. HAY, Opsmuk, Muuto, Limited Edition, Normann Copenhagen, String Furniture, Vitra, Walter Knoll... zijn maar een greep uit het aanbod die wij voor u kunnen aankopen. Hiervoor werken we eveneens samen met populaire meubelzaken in de omgeving, waaronder Livingdesign uit Drongen, Clips – Office At Home uit Aalst, Oosterlinck uit Wetteren, Lichtpunt uit Merelbeke, Vintagemeubelen uit Westrem.

Een uniek interieur op maat

Wij tekenen het interieur van uw dromen uit en ontwerpen daarnaast ook maatwerkmeubelen. We zijn gespecialiseerd in herstofferingen van oud zitmeubilair en kunnen uw vintage fauteuil, unieke salon, antieke Louis XV of authentiek designstuk helemaal opfrissen van binnenwerk tot kwaliteitsstof.

Een echte eye-catcher voor uw interieur! Voor uw totaalproject ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres! Wij zijn uw interieurarchitect voor Oost-Vlaanderen!